MENU UTAMA
korporat profAil
pengenalan
pengurusan
kekuatan kami
pencapaian
kawasan liputan
testimonial
hubungi kami
 
 
 
 
 
 
 
 

 

PENGENALAN

 

WESB adalah sebuah syarikat yang diperbadankan sebagai syarikat pakar pencucian dan pembersihan bangunan, pejabat, kawasan dan lain - lain yang diasaskan mengikut tahap British Institute of Cleaning Science (BICS). WESB juga berdaftar dengan Kementerian Kewangan.

 

BRITISH INST. OF CLEANING SCIENCE

dd
 

dfd

 
 

 

KEM. KEWANGAN MALAYSIA

df
 
  • dfd

syarikat kami

 

WESB adalah sebuah syarikat di bawah Kumpulan Wiramas yang perniagaan terasnya adalah menjalankan khidmat pencucian dan pembersihan bangunan, ruang - ruang pejabat, dan kawasan persekitaran bangunan termasuk landskap. Di samping itu, WESB juga menjalankan perniagaan pembekalan uniform - uniform, dan aksesori pasukan seragam. WESB juga adalah pembekal bagi semua jenis alat tulis dan bahan cucian. WESB juga melaksanakan pest control.

 
 

falsafah korporat syarikat

 
  • WESB mempunyai iltizam yang tinggi untuk memberikan yang terbaik kepada setiap pelanggan. WESB secara terus - menerus akan membuat penambahbaikan di dalam proses kami memberikan khidmat yang berkualiti kepada pelanggan. Inilah falsafah kerja WESB, dan kami berikan khidmat ini menerusi nilai dasar kerja yang jujur, bertanggungjawab, berwawasan, berdisiplin, saksama, berkolaborasi dan prihatin kepada pelanggan serta pekerja - pekerja kami sendiri.