MENU UTAMA
korporat profAil
pengenalan
pengurusan
kekuatan kami
pencapaian
kawasan liputan
testimonial
hubungi kami
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TESTIMONIal

 

11 Julai 2002

Syarikat Wiramas Enterprise Sdn Bhd telah memberikan perkhidmatan pembersihan di pejabat KWSP Negeri Sembilan mulai 1 Mac 1997 sehingga 31 Januari 2002. Sepanjang perkhidmatan, syarikat ini telah dapat memberikan khidmat yang berkualiti dan sangat memuaskan hati.

- Hj Ridzuan Bin Hj Ahmad

- Penolong Kanan Negeri, Kumpulan Wang Simpanan Pekerja, Negeri Sembilan

 

29 Ogos 2008

Dimaklumkan bahawa syarikat Wiramas Enterprise Sdn Bhd telah memberikan khidmat pembersihan kawasan dan pencucian pejabat di Jabatan Mineral dan Geosains Negeri Sembilan / Melaka bagi tempoh 1 Julai 2005 sehingga 30 Jun 2008 dengan cemerlang. Kami berpuas hati dengan perkhidmatannya.

- Norashikin Bt Ibrahim

- Penolong Pegawai Tadbir, Jabatan Mineral dan Geosains Negeri Sembilan / Melaka

 

29 Februari 2008

Adalah dimaklumkan bahawa Wiramas Enterprise Sdn Bhd pernah memberikan perkhidmatan membersih dan mencuci bangunan serta pejabat dari tahun 2004 sehingga 2008. Sepanjang perkhidmatan tersebut, syarikat ini telah menunjukkan prestasi yang memuaskan dan syarikat ini juga senang dibawa berunding dan memberikan kerjasama jika diperlukan.

- Hj Shamsudin Bin Ahmad

- Pengurus Lembaga Tabung Haji, Daerah Kuala Pilah, Negeri Sembilan

 

28 Oktober 2009

Syarikat Wiramas Enterprise Sdn Bhd Seremban telah memberikan perkhidmatan di pejabat Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia cawangan Seremban mulai 1 April 2004 sehingga 30 September 2009. Sepanjang perkhidmatan diberikan, syarikat ini telah memberikan khidmat yang baik dan memuaskan hati.

- Norbaiti Bte Bugiman

- Penolong Pegawai Eksekutif, Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia